088-1237007 vrijwilligers@vrijwilligerscjgalblasserdam.nl

Samen staan we sterk

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Alblasserdam kun je terecht met kleine en grote vragen over opvoeden, opgroeien, gezondheid, ontwikkeling, financiën en wonen. Samen met jou zoeken we een antwoord op deze vragen.

Binnen het CJG werken we samen met de jeugdgezondheidzorg, maatschappelijk werkers, schoolmaatschappelijk werkers en jeugdprofessionals. Natuurlijk werken we ook samen met scholen, kinderdagverblijven en zorgorganisaties in de regio. Samen staan we sterk en dichtbij de inwoners van Alblasserdam.

Door ook samen te werken met vrijwilligers staan we nóg sterker en bundelen we krachten om nóg meer vragen te kunnen beantwoorden. Vrijwilligers zetten hun eigen kennis en ervaring in om anderen te helpen. Doordat zij dit doen op basis van gelijkwaardigheid zijn zij belangrijk om kinderen, gezinnen, ouders en volwassenen in Alblasserdam een steuntje in de rug te geven.

Meer informatie voor kleine en grote vragen kunt u vinden op de site van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

 

WijkLeven

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Alblasserdam zet vrijwilligers in volgens het concept WijkLeven: vrijwilligers integraal onderdeel van de professionele hulpverlening. Klik voor meer informatie.

Start vandaag iets goeds te doen

‘Het is heel waardevol werk en als je iets zoekt wat goed past bij jou en/of je gezin dan is het eigenlijk maar een heel kleine moeite. Het kost mij maar weinig tijd en energie’. Vrijwilliger

“Zoek niet naar grote dingen, doe gewoon kleine dingen met grote liefde’  Moeder Theresa