088-1237007 vrijwilligers@vrijwilligerscjgalblasserdam.nl

Jij bent goed bezig!
Geef aandacht, deel je kennis, netwerk of tijd

Een stil kind, een tiener met autisme of een overbelaste moeder. Dit zijn voorbeelden van mensen die met wat extra aandacht of wat hulp een grote stap verder komen. Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Alblasserdam zoeken we mensen die met kinderen, een van hun ouders of een andere volwassene willen optrekken en bijvoorbeeld met hen gaan wandelen/sporten, thee drinken, spelen of helpen met huiswerk.

Jij helpt met een concrete uitdaging of geeft gewoon aandacht. Jouw talenten, persoonlijkheid en beschikbaarheid worden gekoppeld aan de behoefte van de hulpvrager. We zetten vooral in op een zo natuurlijk mogelijk contact, liefst in de buurt. Iets dat goed past bij jouw leven.

De tijdsbesteding is in overleg; naar je mogelijkheden en de hulpvraag. We verwachten dat je minimaal voor drie maanden beschikbaar bent. Iedere week een uurtje, of om de twee weken. Dit is afhankelijk van de hulpvraag en jouw agenda.

Tijdens een kennismakingsgesprek tussen jou en de vrijwilligerscoördinator van het CJG maken we kennis en kijken we of vrijwilliger zijn van het CJG bij jou past.

Start vandaag met iets goeds te doen

meld je aan